Mijn “Ongelijk” Over Randstad

In mijn artikel over Randstad: “Randstad Ondervindt Steun Op Alle Drie De Tijdsvensters – Accent Ligt Op De RSI”, breng ik mijn stellige overtuiging naar voren dat Randstad steun ondervindt op de € 40,00. Blijkbaar is dat NIET zo.

Randstad Op Weekniveau

Het koersverloop bewijst sinds week 49 dat Randstad nu voor de vijfde week achter elkaar onder de € 40,00 noteert. Daarmee gezegd is het voor 80% aannemelijk dat Randstad verder een daling zal inzetten op weekniveau. Wat overigens in week 1 van 2019 ook gebeurd.

“Mijn “Ongelijk” Over Randstad” verder lezen

Ahold Geeft Blijk Van Continuering van de Drama

Woensdag 10 oktober had ik twijfels of mijn visie nog correct was. Ik zou ongelijk hebben (of dreigen te hebben) als Ahold vrijdag boven de € 19,75 zou sluiten. Afgelopen vrijdag was het slot van Ahold € 19,17. Daarmee is mijn visie en dus standpunt gehandhaafd dat Ahold op middellange termijn niet boven de € 20,00 zal sluiten en op middellange termijn op of onder de € 18,00 zal sluiten. “Ahold Geeft Blijk Van Continuering van de Drama” verder lezen

Ahold Maakt Het Spannend…….Of Niet?!

Ahold is sinds de start van deze week, vanaf maandag, van onder de € 19,00 in een rap tempo doorgestoten naar een koersnotering van boven de € 19,60 (inmiddels is het woensdagmiddag).

Deze vlotte koersverloop heeft mij enigzins verrast. Verrast omdat mijn standpunt is dat Ahold zich in een neergaande trend bevindt. Neergaande trend op middellange termijn trouwens.

Nu heb ik (gelukkig) vaker meegemaakt dat een koersbeweging tegen mijn verwachting in ging. Gelukkig, omdat in 9 van de 10 gevallen mijn visie per saldo klopte en ik ondanks de beweging tegen mijn visie in niet afstapte van mijn visie.

Wat ik nu moet bepalen is per wanneer ik ongelijk heb en dus (gaandeweg) van mijn standpunt afstap en mijn visie aanpas. “Ahold Maakt Het Spannend…….Of Niet?!” verder lezen